Kviečiame Jus į O.Bajard konditerijos mokymus.

Kviečiame Jus į O.Bajard konditerijos mokymus.

17097272_437113136627230_7083906716588095138_o

Programa:
– išvirkštinė sluoksniuota tešla
– sluoksniuota tešla bandelėms
– plikyta tešla
– trapi tešla tartams
– džianduja (Gianduja)
– plikytas kremas Patisier
– Prancūziška duona Brioche su alyvuogių aliejum
– riešutinis keksas (cake Noisette)
– citrininis keksas (cake Citron)
– duonelė su prieskoniais
– tarta Mimosa
– tarta Choux-Choux
– sluoksniuotos tešlos bandelė
– minkštas apelsinų pyragas ( La Moelleux orange)
– obuolių pyragas
– kriaušių pyragas
– vanilinis flanas
– O. Bajard Saint-Honore
– pyragas su verbena, mėtomis ir vaisiais
– braškių šerbetas
Organizatorius: Daivos Mikšiūnienės konditerijos studija, Vilnius, Konstitucijos g. 23 korpusas B.

pjimage (1)

Seminarą veda: Olivier Bajard

O. Bajard yra vienas žinomiausiu ir geriausiu Prancūzijos šefų – konditerių.
Žavėtis konditerija pradėjo nuo 4-verių metukų, nuo 15 metu pradėjo mokytis ir tobulėti. O. Bajard nuspredė paskirti savo gyvenimą konditerijai. Jis dalyvavo įvairiuose konkursuose ir tapo ne karta nugalėtoju. O. Bajard turi geriausio Prancūzijos konditerio titulą ((MOF pâtissier) ir pasaulio čempiono titulą (Champion du Monde des Métiers du Dessert ).
2005 metais Prancūzijoje ( Perpignan) jis atidare savo konditerijos meno mokyklą. Gan greitai jo mokyklą pelnė pripažinimą ir tapo vieną geriausiu Prancūzijoje. Jo mokiniai visada pabrėžia jo išskirtinį mokytojo talentą.
2010 metais jis išleido savo knygą – ‘Les Ateliers Sucrés d’Olivier’. 2011 metais gavo už savo knygą apdovanojimą iš Melleur Ouvrier de France (MOF).
Šiandien O. Bajard vadovauja savo mokyklai.
.
O.Bajard visada akcentuoja deserto skonį, jis jam pirmoje vietoje.
Desertas turi būti pirmiausia skanus ir pagamintas su aukščiausios kokybės ingridientais.Jis labai vertina kokybę.

O. Bajardas atvažiuoja į Vilnių antrą kartą!!!
Tai išskirtinio talento Mokytojas !!!

Nepraleiskite progos sudalyvauti O. Bajard mokymuose

Seminaro vieta: Daivos Mikšiūnienės konditerijos studija
Konstitucijos 23, korpusas B, Vilnius

Seminaro trukmė: 3 dienos

Registracija iki 2017-09-05d. el. p. dmkonditerijosstudija@gmail.com arba tel. +370 68510625

*vietų skaičius ribotas